Poziv za podnošenje ponuda za „Infrastrukturni radovi (Čišćenje i uređenje straze i izgradnja i opremanje odmorišta za projekt ''Bicikliranjem kroz povijest – Revitalizacija stare uskotračne pruge 'Ćiro'''

1.Tenderski broj: 2/16

2.Procedura: Natjecateljsko pregovaračka procedura

3.Program:  IPA Component II CBC CRO-BIH

4.Ugovaratelj: JP ''Vjetrenica – Popovo polje'', don Ivana Musića bb, 88730 Ravno, Bosna i Hercegovina. 

Infrastrukturni radovi odnose se na fizičku pripremu i opremanje staze kako bi služila na korištenje turistima i posjetiteljima. Ova staza je osmišljena kao kombinacija cestovne i brdske biciklističke staze. Postojeći dijelovi će se koristiti za cestovna bicikla, a dijelovi koji će biti očišćeni i asfaltirani će se koristiti za brdska bicikla.  

Natječajnu dokumentaciju potrebno je službeno zatražiti na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Natječajna dokumentacija će Vam biti upućena elektronskom poštom.

Rok za podnošenje ponude je 11.2.2016. do 16 sati. Ponuda mora biti predana prije isteka roka na slijedeću adresu: JP ''Vjetrenica – Popovo polje'', don Ivana Musića bb, 88370 Ravno. Ponuda koja pristigne nakon ovog roka se neće uzeti u razmatranje. Evaluacijska komisija će odabrati najpovoljniju tehnički prihvatljivu ponudu.

Projekt financira Europska unija kroz Program prekogranične suradnje: Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007-2013, IPA komponenta II.

 

 

Partneri i projekti

       
     
 
       

Prijava za newsletter

Ime:
Email:

Besplatni info telefon

 080 02 22 33
 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.