Sklopljen Sporazum o partnerstvu radi razvitka gospodarstva u Hercegovini

Jučer je u prostorijama INTERA Tehnološkog parka u Mostaru, sklopljen Sporazum o suradnji s ciljem uspostave Mreže za konkurentnost Hercegovine između partnera: REDAH, SPARK, INTERA, Drvni klaster Hercegovine i Turistički klaster Hercegovine.
Sporazum je sklopljen u okviru REDAH-ovog projekta HIVES (High – Level Innovation for a Value – Driven Exploitation of a Joint S3 in the Adriatic Area) koji je odobren za financiranje u sklopu programa Jadranske prekogranične suradnje 2007-2013, ciljanog natječaja Europske strategije za Jadransko-jonsku regiju (EUSAIR).

Cilj ovog Sporazuma je doprinijeti jačanju konkurentnosti i razvitaka gospodarstva na području cijele regije Hercegovine te jačanje Hercegovine kao gospodarske regije. Sporazumom će se stvoriti okvir za buduću međusobnu suradnju u okviru koje će lokalni partneri zajednički raditi na jačanju konkurentnosti Hercegovine kao gospodarske regije te će se zajednički raditi na njenoj promociji i potencijalima.
Ovo je još jedan u nizu REDAH-ovih projekata kojima neprekidno rade na razvitku gospodarstva cijele Hercegovine te na uspostavljanju veza i partnerstva radi što boljih rezultata. 

Partneri i projekti

       
     
 
       

Aktualnosti

Prijava za newsletter

Ime:
Email:

Besplatni info telefon

 080 02 22 33
 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.