Održan trening ta e-platformu u okviru BFC programa

U Mostaru je u srijedu 14.12.2016. godine u prostorijama REDAH-a održan trening za ključne korisnike buduće BFC SEE e-platforme (predstavnici NTS-a, evaluatori, verifikatori i članovi tehničkog komiteta).
Trening je organizirala BFC Mreža Federacije BiH za povoljno poslovno okruženje u saradnji sa Regionalnim tehničkim sekretarijatom, NALED-om iz Beograda.

U cilju jačanja struktura unutar BFC SEE mreže, unapređenja efikasnosti procesa i višeg stepena promocije programa i certificiranih općina i gradova, Regionalni tehnički sekretarijat BFC programa uz podršku Regionalnog savjeta za saradnju (RCC) realizira projekat pod nazivom ''Boost Business Friendliness'', čiji je cilj izrada BFC SEE e- platforme koja će od naredne godine sa primjenom nove edicije BFC SEE standarda omogućiti on-line prijavu općina i gradova zainteresiranih za BFC SEE program, podnošenje dokumentacije i realizaciju procesa certifikacije u elektronskom formatu.
Ovo će značajno olakšati posao svim ključnim akterima u procesu BFC certifikacije općina i gradova sa povoljnim poslovnim okruženjem u smislu podnošenja i provjere dokazne dokumentacije, te izrade evaluacijskih izvještaja.

Partneri i projekti

       
     
 
       

Aktualnosti

Prijava za newsletter

Ime:
Email:

Besplatni info telefon

 080 02 22 33
 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.