Poziv na promotivni događaj u projektu CB-Green

Pozivamo Vas na promotivni događaj koji će se održati u Gradskoj Vijećnici Grada Mostara u petak 10.2.2017. godine s početkom u 10.00 sati. 

Ovom prilikom će Grad Mostar promovirati izrađeni Akcijski plan energijski održivog razvitka Grada Mostara 2016-2020. 

Plan je izrađen u sklopu provođenja projekta „CB-GREEN; Cross-Border - Green, Renewable & Energy Efficiency Network“ /„CB-GREEN ; Prekogranično - zeleno, obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje“ gdje je Grad Mostar jedan od partnera iz Bosne i Hercegovine zajedno sa općinom Neum i agencijom REDAH.

Projekt financira EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska - Bosna i Hercegovina 2007. – 2013, a provodi 6 partnerskih organizacija koje djeluju na području Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Cilj projekta je zaštititi i očuvati okoliš, te potaknuti uporabu održivih izvora energije u Hercegovačko-neretvanskoj županiji i Zadarskoj županiji kroz zajedničke aktivnosti i kampanje podizanja svijesti javnosti o energetskoj efikasnosti (EE) i uporabi sustava koji koriste obnovljive izvore energije (OIE) u javnom sektoru. Projekt je u skladu s pravilima EU koja snažno promiču očuvanje prirode, energijsku efikasnost (EE), obnovljive izvire energije (OIE), podizanje svijesti o globalnim problemima okoliša, izravnog smanjenja emisija gasova kroz implementaciju novih EE i OIE tehnologija i održivog razvitka EE politika, što su snažne preporuke EU kojima projekt doprinosi.


 

Partneri i projekti

       
     
 
       

Aktualnosti

Prijava za newsletter

Ime:
Email:

Besplatni info telefon

 080 02 22 33
 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.